Het huren van een auto op Schiphol kan een hoop rompslomp met zich meebrengen. Een half uur wachten in een lange wachtrij, veel papieren invullen en je gegevens afgeven, en vervolgens zelf je huurauto ophalen in een terminal ver van de luchthaven verwijderd.

 

Dat zou toch makkelijk moeten kunnen, hoor ik je denken.

 

Een frisse kijk op autoverhuur

 

Gelukkig is er nu een nieuwe wijze van autoverhuur die al deze zaken wegneemt. Zo kun je bij autoverhuurder BB&L gemakkelijk en snel een auto huren zoals dat in 2016 bedoeld is.

 

Hoe gaat het precies in z’n werk?

 

BB&L werkt met een zogeheten Airport Service. Wat dit inhoudt is dat je vooraf gewoon online je gegevens invult zodat je dit niet meer hoeft te doen aan een balie op Schiphol. Wanneer je aankomt op de luchthaven staat er vervolgens een medewerker van BB&L je op te wachten in de aankomsthal. Deze medewerker geeft je de sleutel van je auto, die al voorgereden is bij de uitgang! Je kunt dus zo instappen en wegrijden.

 

Instappen en wegrijden

 

Deze nieuwe manier van autoverhuur lijkt voor nu voornamelijk aan te slaan bij mensen die veel gebruik maken van het vliegveld, zoals zakenlui. Je kunt je immers wel voorstellen dat voornamelijk voor deze groep tijd geld is, en ze geen zin hebben om lang op luchthavens te moeten doorbrengen.

 

Echter is BB&L ook gewoon beschikbaar voor de “normale” gebruiker, de vakantieganger en overige autohuurders. We denken dat deze wijze van autoverhuur de toekomst, gezien het een globale trend is dat alles steeds meer online te regelen is, en we voorspellen dan ook in de komende jaren deze werkwijze bij andere verhuurders te zien zal zijn.

 

Auto huren Schiphol zonder gedoe? Voor nu moet je dus nog bij BB&L zijn.